Son Yazılar

19 Aralık 2018 Çarşamba

2019 CV ÖRNEKLERİ

2019 CV ÖRNEKLERİ


Yıllar geçtikçe, işverenlerin özgeçmişe ilişkin beklentileri daha da artmaktadır.Çünkü rekabet de yükseliyor, İşe alım personellerinin en yüksek kalitedeki özgeçmişleri beklemeye zorluyor. Nitekim 2019 yılı, özgeçmiş şablonlarının söz konusu olduğu beklentilerin de bir önceki yıla göre daha yüksek olması anlamına geliyor.

2019 Yılında En iyi Cv İçin Bazı İpuçlarımız ;
  • Şablon Seçimi
    Cv şablonu seçiminiz, gideceğiniz işe göre olmalıdır. Bir grafik tasarımcısı grafik alanında bir iş için cv oluşturacaksa yaratıcı olan modern şablonları kullanmalı. Normal bir iş başvurusunda ise klasik şablonları kullanmalı.

    • Anahtar Kelimeler Kullanın
    Firmanın sizi işe almasını sağlayacak anahtar kelimeleri cv'nizin içerisine mutlaka yazın.Anahtar kelime, firmanın bulunduğu sektör yada işe gireceğiniz pozisyona uygun becerilerinizdir.


    • Karmaşık özgeçmişlerden uzak durun

    İşe Alım personellerinin fazla vakti yoktur bu yüzden akıcı, sade ve okunaklı bir özgeçmiş oluşturun, özgeçmişinizi karmaşık yapıda yazdıysanız okumaktan göz ardı edebilirler. Sadeliğe önem verin.



    Daha fazla Bilgi için CV NASIL YAZILIR yazımızı inceleyebilirsiniz.


    2019 yılına sizler için seçtiğimiz bazı şablonlarımız aşağıdadır. Resimlere tıklayarak yada indir kısmına tıklayarak 2019 cvlerini indirebilirsiniz. Tamamı Word ile düzenlenebilir yapıdadır.























    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder