Sıfırdan CV yazmak, birçok iş arayanın karşılaştığı en büyük sorunlardan biridir. Neyse ki, yapısal rehberlik için boş bir CV şablonu kullanabilir ve sıfırdan Cv Yazmak zorunda kalmazsınız. Sadece şablonu aşağıdaki kişisel detaylarla doldurun ve iş aramaya başlayın:
- Adı;
- Adres;
- İletişim detayları;
- Kişisel Profil Beyanı;
- Başarılar;
Eğitim nitelikleri;
- İstihdam tarihi;
- Hobiler ve İlgi Alanları ve;
- Referanslar.
Tüm şablonlar bu bölümleri içermesine rağmen, özgeçmişinizi özel ihtiyaçlarınıza ve kişiliğinize göre uyarlayabilirsiniz. Aşağıdaki CV şablonlarımızdan her biri Microsoft Word ile kolayca düzenlenebilir.
Bazı Cv'ler İngilizcedir Aşağıdaki Bölümlere göre Cv'nizi hazırlayabilirsiniz.
- Personal Details: Bu bölüm adınızı, adresinizi, telefon numaranızı e-posta adresinizi içerir.
- Personal Profile: CV'nize aradığınız iş türünü ve başvurduğunuz rol için uygunluğunuzu gösteren kısa, özlü ve güçlü bir tanıtım ifadesi giriniz.
- Career Objective: Bu, geçmiş çalışma geçmişiniz ve gelecekteki kariyer hedefleriniz hakkında kısa bir açıklamadır. Bugüne kadar ne yaptın? 5 yıl içinde nerede olmak istersiniz?
- Achievements: Temel başarılarınız ve başarılarınız hakkında kısa bir özet.
- Education: Bu bölüm, eğitim geçmişinizi ve başvurduğunuz pozisyon ilgili aldığınız tüm eğitimleri kapsamalıdır. Her giriş için ne yaptığınızı, ne zaman ve nerede yaptığınızı ve elde ettiğiniz not / niteliği belirtiniz.
- Employment: Bu bölüm tartışmalı olarak CV'nizin en önemli kısmıdır ve önceki iş ve iş geçmişinizi özetlemelidir. Bu bölümdeki her giriş için neyin ne zaman ve nerede olduğu kuralını uygulayabilirsiniz.
- Hobbies: Özellikle başvurduğunuz işle ilgili hobilerinizin ve ilgi alanlarınızın kısa bir özeti.
- References: Sizi iyi tanıyan ve kişisel yetenekleriniz ve iş etiğiniz hakkında tanıklık edebilen eski / mevcut işveren veya öğretmen gibi kişilerin iletişim bilgileri.
Cv Yazmak işte bu kadar..
Yukarıdaki boş CV şablonlarının sizin için yararlı olacağını ve CV'nizi nasıl yazacağınızı ve yapılandıracağınızı belirten önemli yönergeler sağlayacağını umuyoruz.
İyi şanslar!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder