Son Yazılar

22 Haziran 2018 Cuma

WEBSİTE TASARIMCISI CV ÖRNEĞİ

Web Site Tasarımcısı Nedir ?

Bir firmanın kurumsal kimliğini sanal ortama yansıtması ve tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmesi amacı ile ulusal ve uluslararası sanal ortamda yayınlanan çevrimiçi sistemlere ve bu sitelerin oluşturulama sürecine web tasarımı denir. 

Metin, video, ses kaydı veya fotoğraf gibi tüm işitsel ve görsel araçları kullanarak oluşturulan parçalar web sayfalarını, aynı sistem altındaki bütün web sayfalarının bir araya gelmesini sağlayan kişiye de web tasarımcısı denir.

Bu CV şablonunda, iki özel yazı tipini kullandık Coventry Garden ve Garamond  ve bunlar hali hazırda bilgisayarınızda bulunan yazı tipleridir bu yüzden indirmeniz gerekmeyecek. Kendi özel ikonlarımızla ve mavi tonlarında bir tema ile wordde mükemmel bir cv oluşturabilirsiniz . Cv de fotoğraf bölümü var fakat dilerseniz bu kısmı kullanmayıp silebilirsiniz. Bu CV, düzeni oluşturmak için tabloları kullanır (gizlenmiş kenarlıklarla), böylece daha fazla bölüm eklemeyi veya daha önce olanları silmeyi kolaylaştırdık.
CV Özellikleri ;




  • Dosya Boyutu : 74.3 KB
  • Dosya Formatı : word docx.
  • Dosya Adı : website-tasarımcısı-cv-şablonu
  • Yazı Fontu: Coventry Garden - Gramond
  • CV Fiyatı :  Ücretsiz İndir
website tasarımcısı cv örneği

Cv Şablonu Hakkında :


Bazen iş başvurunuzla küçük bir yetenek göstermeniz gerekir ve bu çekici mavi temalı CV sadece bunu yapmanıza yardımcı olur. Coventry Garden ve Gramond fontunu kullanarak, bilgilerinizi akıllı ve düzenli bir şekilde sunmanızı sağlayan şık bir CV'dir, Web tasarım okuyan öğrenciler , mezun web tasarımcılar, proje tasarımcılar vb. işler için tasarlanmıştır.

Yazı Fontu Nasıl Kurulur :

Eğer Cv'de kullandığımız yazı fontu standart bilgisayarlarda olmayan fontlardan ise font indirme bağlantısı vermekteyiz. İndirdiğiniz fontu cv şablonunu kendinize göre özelliştirmeden önce C:\Windows\Fonts bölümüne kopyalayınız.

Öneri:

Sitemizdeki modern şablonları kendinize göre özelleştirdikten sonra siyah-beyaz olarak çıktı almayınız renkli baskı olarak çıkarmanızda fayda var.


Bu Cv Şablonunu Beğenmediniz mi ? Diğerlerine Göz Atabilirsiniz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder