Son Yazılar

12 Haziran 2018 Salı

MUHASEBECİ CV ÖRNEĞİ

Muhasebeci için tasarlanmış ve iş başvurusunda harika bir etki oluşturacak bir CV sayfası oluşturmak için mükemmel bir şablon. Eklemek isteyebileceğiniz bölümler ayrı ayrı listelenmiştir.  Cv her yönü, Microsoft Word'de kolayca özelleştirilebilir ve bunu kendi başınıza kimseden yardım almadan yapabilirsiniz. Aşağıdaki cv örneğini muhasebeci haricinde smmm(serbest muhasebeci mali müşavir), finans uzmanları da kullanabilir.



CV Özellikleri ;



  • Dosya Boyutu : 18 Kb
  • Dosya Formatı : docx.
  • Dosya Adı : muhasebeci-cv-örnekleri
  • Yazı Fontu: Cambria
  • CV Fiyatı :  Ücretsiz İndir
muhasebeci cv örneği

Cv Şablonu Hakkında :

Bazen iş başvurunuzla küçük bir yetenek göstermeniz gerekir ve bu çekici yeşil temalı CV sadece bunu yapmanıza yardımcı olur. Cambria fontunu kullanarak, bilgilerinizi akıllı ve düzenli bir şekilde sunmanızı sağlayan şık bir CV'dir, İç mimarlar,mimarlık okuyan ve yeni mezun öğrenciler için tasarlanmıştır

Yazı Fontu Nasıl Kurulur :

Eğer Cv'de kullandığımız yazı fontu standart bilgisayarlarda olmayan fontlardan ise font indirme bağlantısı vermekteyiz. İndirdiğiniz fontu cv şablonunu kendinize göre özelliştirmeden önce C:\Windows\Fonts bölümüne kopyalayınız.

Öneri:

Sitemizdeki modern şablonları kendinize göre özelleştirdikten sonra siyah-beyaz olarak çıktı almayınız renkli baskı olarak çıkarmanızda fayda var.



Bu Cv Şablonunu Beğenmediniz mi ? Diğerlerine Göz Atabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder