Son Yazılar

30 Haziran 2018 Cumartesi

SEKRETER CV ÖRNEĞİ

Sekreter Özgeçmiş Örneği

Sekreterlik Nedir ?

Bir sekreter ya da kişisel asistan, büro işlerini düzgün birşekilde yapılmasını sağlayan, yöneticilerin zamanını verimli kılan en yakın yardımcısıdır.

Sekreterler ve asistanlar birçok farklı rol ve uzmanlık içerebileceğinden, bir cv için bir veya iki ana hedefi özetlemek zordur. Ancak, sekreter özgeçmilerini oluştururken destek, işbirliği ve yardım konusuna odaklanması önemlidir, çünkü bu pozisyon için işe alınırken ana işverenlerin aradıklarıdır.

Sekreterlik için diğer amaç, işe alma organizasyonunun yazılım, araç ve gereçlerini bildiğini sergilemektir. Daha önce ki iş yerlerinde kullandığınız tüm araçları, yazılımları ve ekipmanları yazmak önemlidir.

Cv yazma konusunda bilginiz yok ise '' CV Nasıl Yazılır '' adlı yazımıza göz atabilirsiniz.

Sekreter Cv Örneği

Garamond yazı tipini kullanarak çift hatlara bölünmüş akıllı kutulara sahip basit ama çekici bir sekreter CV şablonu. Çift aralıklı başlıklar, farklı bölümleri çekici ve kolay okunan bir şekilde ayırır.

CV Özellikleri ;



  • Dosya Boyutu : 132 Kb
  • Dosya Formatı : .doc
  • Dosya Adı : sekreter-cv-indir
  • Yazı Fontu: Garamond
  • CV Fiyatı :  Ücretsiz İndir
sekreter cv örneği

Cv Şablonu Hakkında :

Bazen iş başvurunuzla küçük bir yetenek göstermeniz gerekir ve bu çekici Bölümlere Kutucuklar ile ayrılmış Gri temalı CV sadece bunu yapmanıza yardımcı olur. Garamond fontunu kullanarak, bilgilerinizi akıllı ve düzenli bir şekilde sunmanızı sağlayan şık bir CV'dir, sekreterler ve yönetici asistanları için tasarlanmıştır.

Yazı Fontu Nasıl Kurulur :

Eğer Cv'de kullandığımız yazı fontu standart bilgisayarlarda olmayan fontlardan ise font indirme bağlantısı vermekteyiz. İndirdiğiniz fontu cv şablonunu kendinize göre özelliştirmeden önce C:\Windows\Fonts bölümüne kopyalayınız.

Öneri:

Sitemizdeki modern şablonları kendinize göre özelleştirdikten sonra siyah-beyaz olarak çıktı almayınız renkli baskı olarak çıkarmanızda fayda var.

Bu Cv Şablonunu Beğenmediniz mi ? Diğerlerine Göz Atabilirsiniz...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder