Son Yazılar

18 Ağustos 2018 Cumartesi

MAKİNE MÜHENDİSİ CV ÖRNEĞİ

Turuncu temalı CV şablonumuz, harika bir etki oluşturacak bir CV sayfası oluşturmak için mükemmeldir. Eklemek isteyebileceğiniz bölümler için kutular sağlanmıştır.  Şablonun her yönü, Microsoft Word'de kolayca özelleştirilebilir ve bunu kendi başınıza kimseden yardım almadan yapabilirsiniz. Bu tema kişisel bilgisayarınızda olan Calibri yazı fontunu kullanmaktadır.
CV Özellikleri ;


  • Dosya Boyutu : 41,5 KB
  • Dosya Formatı : .doc
  • Dosya Adı : makine-mühendisi-özgeçmiş
  • Yazı Fontu: Calibri
  • CV Fiyatı :  Ücretsiz İndir

makine mühendisi cv örneği


Cv Şablonu Hakkında :


Bazen iş başvurunuzda küçük bir yetenek göstermeniz gerekir ve bu çekici turuncu temalı CV sadece bunu yapmanıza yardımcı olur. Calibri fontunu kullanarak, bilgilerinizi akıllı ve düzenli bir şekilde sunmanızı sağlayan şık bir CV'dir, Makine mühendisi  olarak iş başvurusu yapacak adaylar için oluşturulmuş bir cv 'dir.

Yazı Fontu Nasıl Kurulur :

Eğer Cv'de kullandığımız yazı fontu standart bilgisayarlarda olmayan fontlardan ise font indirme bağlantısı vermekteyiz. İndirdiğiniz fontu cv şablonunu kendinize göre özelliştirmeden önce C:\Windows\Fonts bölümüne kopyalayınız.

Öneri:

Sitemizdeki modern şablonları kendinize göre özelleştirdikten sonra siyah-beyaz olarak çıktı almayınız renkli baskı olarak çıkarmanızda fayda var.

Bilgisayar Programcısı Cv Örneğine Bakmak İster Misin ?




Bu Cv Şablonunu Beğenmediniz mi ? Diğerlerine Göz Atabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder