Son Yazılar

20 Eylül 2018 Perşembe

ECZACI CV ÖRNEĞİ

Yeşil başlıkları, çizgiler ve basit bir kenarlık, çok sayıda rol için ideal olan bu temiz ve basit özgeçmiş şablonuna ilgi katmaktadır. Her bölümün başlıkları sol tarafa hizalanır, geçmiş çalışma deneyiminizi ve niteliklerinizi düzgün bir şekilde gösteren basit bir düzen oluşturur. Şablon, Microsoft Word'ün çoğu kopyasının içerdiği Century Gotik yazı tipini kullanır ve okunması kolay temiz, profesyonel bir yazı karakteri sunar.
CV Özellikleri ;


  • Dosya Boyutu : 20 kb
  • Dosya Formatı : .docx
  • Dosya Adı : eczacı-cv-örneği
  • Yazı Fontu: Century Gotik
  • CV Fiyatı :  Ücretsiz İndir

Cv Şablonu Hakkında :


İş başvurularında kendinizi öne çıkarmanız gerekecek bu cv şablonu sayesinde  rakiplerinizden bir adım ilerde olmak istemez misiniz.Bu yeşil temalı cv şablonumuz eczacılık sektörü için işe girmek isteyen eczacılar iş başvurularında kullanılabilir.

Bu Cv Şablonu Kullanmak İçin Olması Gereken Programlar :
  • Microsoft Office Word
Yazı Fontu Nasıl Kurulur :

Eğer Cv'de kullandığımız yazı fontu standart bilgisayarlarda olmayan fontlardan ise font indirme bağlantısı vermekteyiz. İndirdiğiniz fontu cv şablonunu kendinize göre özelliştirmeden önce C:\Windows\Fonts bölümüne kopyalayınız.

Öneri:

Sitemizdeki modern şablonları kendinize göre özelleştirdikten sonra siyah-beyaz olarak çıktı almayınız renkli baskı olarak çıkarmanızda fayda var siyah beyaz çıkan cvler hiç birşeye yaramayacaktır.

Yeni mezun hemşire cv örneğine Bakmak İster Misin ?





Bu Cv Şablonunu Beğenmediniz mi ? Diğerlerine Göz Atabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder