Son Yazılar

20 Eylül 2018 Perşembe

GÖKKUŞAĞI CV ÖRNEĞİ

Bu renkli CV şablonu modern şablonlarımızdan biridir ve bilgilerinizi boyut ayarlı bloklarda düzenlemek için tabloları kullanır. CV'ye daha fazla bilgi ekledikçe her iki taraftaki renkli şeritler genişler. Her bölümün başlıkları renk şeridini yan yana getirerek çekici bir tasarıma sahiptir. Şablon ayrıca, bilgilerinizi düzgün ve net bir şekilde sunmak için çekici ve modern yazıya sahip montserrat yazı fontunu kullanıyor. Aşağıdaki alandan indirmeniz gerekiyor.
CV Özellikleri ;


  • Dosya Boyutu : 20 kb
  • Dosya Formatı : .docx
  • Dosya Adı : gökkuşağı-cv-örneği
  • Yazı Fontu: Montserrat
  • CV Fiyatı :  Ücretsiz İndir

Cv Şablonu Hakkında :


İş başvurularında kendinizi öne çıkarmanız gerekecek bu cv şablonu sayesinde  rakiplerinizden bir adım ilerde olmak istemez misiniz.Bu renkli modern şablonumuz sayesinde bu mümkün hemen indir ve kendine göre tasarla...

Bu Cv Şablonu Kullanmak İçin Olması Gereken Programlar :
  • Microsoft Office Word
Yazı Fontu Nasıl Kurulur :

Eğer Cv'de kullandığımız yazı fontu standart bilgisayarlarda olmayan fontlardan ise font indirme bağlantısı vermekteyiz. İndirdiğiniz fontu cv şablonunu kendinize göre özelliştirmeden önce C:\Windows\Fonts bölümüne kopyalayınız.

Öneri:

Sitemizdeki modern şablonları kendinize göre özelleştirdikten sonra siyah-beyaz olarak çıktı almayınız renkli baskı olarak çıkarmanızda fayda var siyah beyaz çıkan cvler hiç birşeye yaramayacaktır.

Muhasebeci cv örneğine Bakmak İster Misin ?





Bu Cv Şablonunu Beğenmediniz mi ? Diğerlerine Göz Atabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder