Son Yazılar

31 Ağustos 2018 Cuma

PAZARLAMA MÜDÜRÜ CV ÖRNEĞİ

Bu modern ve sade CV şablonumuz, Siyah beyaz renklerden olumaktadır, klasik temadan biraz farklılaştırılıp modern şablonlar içine girmiştir. Eklemek isteyebileceğiniz bölümler için kutular sağlanmıştır. Word ile kolaylıkla cv yi kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Montserrat yazı fontunu kullanmaktadır yazımızdan indirmeniz gereklidir.
CV Özellikleri ;


  • Dosya Boyutu : 6.221 KB
  • Dosya Formatı : .docx
  • Dosya Adı : pazarlama-müdürü-cv
  • Yazı Fontu: Montserrat **
  • CV Fiyatı :  Ücretsiz İndir
pazarlama müdürü cv



Cv Şablonu Hakkında :


Bazen iş başvurunuzda küçük bir yetenek göstermeniz gerekir ve bu modern temalı CV sadece bunu yapmanıza yardımcı olur. Montserrat fontlarını kullanarak, bilgilerinizi akıllı ve düzenli bir şekilde sunmanızı sağlayan şık bir CV'dir, pazarlama müdürü , pazarlamacı, satış elemanı  iş başvurusu yapacak adaylar için oluşturulmuş bir cv 'dir.

Yazı Fontu Nasıl Kurulur :

Eğer Cv'de kullandığımız yazı fontu standart bilgisayarlarda olmayan fontlardan ise font indirme bağlantısı vermekteyiz. İndirdiğiniz fontu cv şablonunu kendinize göre özelliştirmeden önce C:\Windows\Fonts bölümüne kopyalayınız.

CV'yi Tasarlamak İçin Gerekli Olan Programlar;
  • Microsoft Office 


Öneri:

Sitemizdeki modern şablonları kendinize göre özelleştirdikten sonra siyah-beyaz olarak çıktı almayınız renkli baskı olarak çıkarmanızda fayda var.

Diğer meslek grupları Cv'lerine Bakmak İster Misin ?




Bu Cv Şablonunu Beğenmediniz mi ? Diğerlerine Göz Atabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder