Son Yazılar

30 Ağustos 2018 Perşembe

GRAFİK TASARIMCISI CV ÖRNEĞİ

Bu şablon Adobe Photoshop yardımı ile CV'lerinize mükemmellik katar ve harika bir etki oluşturacak bir CV sayfası oluşturur. Eklemek isteyebileceğiniz bölümler ve içerikleri Photoshop'ta katmanlar olarak sıralanmış.  Şablonun her yönü, Photoshop ile kolayca özelleştirilebilirsiniz.Ayrıca dosya içerisinde Adobe Illustrator uzantısı da mevcut bu program yardımı ile de şablonu tasarlayabilirsiniz. Yazı fontu olarak Montserrat ve Open Sans kullanılıyor aşağıdan indirebilirsiniz.
CV Özellikleri ;


grafik tasarımcısı cv
Cv Şablonu Hakkında :

İş başvurularında kendinizi öne çıkarmanız gerekecek bu cv şablonu sayesinde  rakiplerinizden bir adım ilerde olmak istemez misiniz. Grafik tasarımcıları vb işler için hazırlanmış bu cv tam size göre.

Bu Cv Şablonu Kullanmak İçin Olması Gereken Programlar :
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
Yazı Fontu Nasıl Kurulur :

Eğer Cv'de kullandığımız yazı fontu standart bilgisayarlarda olmayan fontlardan ise font indirme bağlantısı vermekteyiz. İndirdiğiniz fontu cv şablonunu kendinize göre özelliştirmeden önce C:\Windows\Fonts bölümüne kopyalayınız.

Öneri:

Sitemizdeki modern şablonları kendinize göre özelleştirdikten sonra siyah-beyaz olarak çıktı almayınız renkli baskı olarak çıkarmanızda fayda var siyah beyaz çıkan cvler hiç birşeye yaramayacaktır.

Web tasarımcısı cv örneğine Bakmak İster Misin ?





Bu Cv Şablonunu Beğenmediniz mi ? Diğerlerine Göz Atabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder